Team praktijkgericht programma

Met de start van het praktijkgerichte programma ‘Maak je eigen smartles’ (vak T&T) doen derdejaars leerlingen van de TooropMavo praktische kennis en ervaring op met Virtual Reality. Het programma is het uitvoeren van een levensechte en realistische opdracht. Het maken van een 360° VR smartles.

De leerlingen leren het schrijven van een script, efficiënt materiaal verzamelen voor de les, voice-overs maken, vaardigheid in feedback geven, vaardigheid met de VR tool, VR bril en 3D camera’s. Er staan ook LOB vaardigheden zoals samenwerken, presenteren, verantwoordelijkheid nemen, onderzoeken en programma specifieke kennis en vaardigheden centraal in deze opdrachten. Natuurlijk gaan de leerlingen zich oriënteren op verschillende opleidingen en beroepen met o.a. een bezoek aan het Grafisch Lyceum Rotterdam.