Werken aan ondernemersvaardigheden

Het programma ACR ondernemerschap is meer dan een test alleen. Leerlingen en studenten leren bewuste keuzes te maken én worden voorbereid op een succesvolle toekomst wat begint bij zelfbewustwording.

Tijdens de praktijkopdrachten worden rollenspellen als onderwijsmethode gebruikt en gaan ze écht aan de bak om een beter beeld te krijgen van de testresultaten en of de rol daadwerkelijk bij ze past! Door realistische casuïstiek wordt duidelijk aan welke ondernemersvaardigheden er gewerkt moet worden en tijdens de rollenspellen zie je groei en verbetering.

Havo leerlingen van het Gemini College Ridderkerk, hebben hiermee al een succesvolle start gemaakt, samen met het International Business College van 20-80 Learning. Dit in samenwerking met stichting Jong Ondernemen.

Wil je meer weten over ons programma? Graag! Stuur ons een bericht en we plannen een persoonlijke afspraak in.