Maak je eigen smartles

Wat is smartles?

Virtual Reality creëert nieuwe mogelijkheden om het onderwijs te verrijken. Je kunt leerlingen met VR een levendige ervaring geven van moeilijke onderwerpen. In een virtuele wereld kun je allerlei onderwerpen van verschillende kanten bestuderen en er letterlijk induiken. Het gaat in praktisch alle opdrachten om 360 graden video’s.

Je kunt de filmpjes bijvoorbeeld gebruiken als ‘smaakmaker’ of inleiding in je les (Smartlessen). Zo maak je lastige concepten begrijpelijk en kun je leerlingen uitleg bieden die in 2D niet mogelijk is.

Aan de slag met smartlessen op school? 

De mogelijkheden zijn zeer divers en bieden een uniek innovatief leermiddel. Dankzij de hoge mate van betrokkenheid alsmede de fun factor maakt het leren leuk en gaan studenten actief bezig met de stof. Benieuwd naar de mogelijkheden van VR-onderwijs in het basisonderwijs of voortgezet onderwijs? 

Wij bieden diverse VR-arrangementen, educatiekits en docententrainingen aan om de wereld van Virtual Reality te ontdekken. Zo kijken we samen hoe we Virtual Reality op een effectieve manier bij jullie op school kunnen inzetten. Met ons advies zorg je dat VR van toegevoegde waarde is in de klas. Maak het onbereikbare bereikbaar met Virtual Reality wat het onderwijs nodig heeft.