Nog even geduld aub....

Stuur een mail en we houden u op de hoogte!

 

AeroplaneCruise Rotterdam realiseert unieke thema vluchten over Rotterdam

Het eerste thema dat ontwikkelt wordt (zomer ’18) is de Tweede Wereldoorlog. Moderne technologieën, zoals augmented reality, worden ingezet om van de vlucht een unieke experience te maken. Daardoor zien passagiers vanuit het vliegtuig bijvoorbeeld de brandgrens oplichten, of vliegen ze ‘live’ naast vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Er worden ook andere thema’s ontwikkeld, zoals Rotterdam Haven en Rotterdam Architectuur (najaar’18).

Artikel Algemeen Dagblad

Artikel de Havenloods

Onderwijsprojecten

AeroplaneCruise Rotterdam is regelmatig opdrachtgever voor scholen en maakt leerlingen enthousiast voor technologie en heeft haar plannen voor onderwijs ingediend bij CityLab010. Als je docent bent of werkzaam bent in het onderwijs en benieuwd bent naar wat we voor je kunnen doen kan je hier onze plannen bekijken;

Klik hier!

Bel ons:  +31 010 307 4195 Email:  Info@aeroplaneCruise.com

Onze partners:

                

Ready 85%
Scroll Up